Mobile-menu-button
  • nl
  • en

Ons aanbod op Facebook

27-07-2016

We hebben al geruime tijd een Facebookpagina waarop we onze nieuwtjes en die van onze huurders delen. Sinds kort zetten we ook de advertenties van beschikbare ruimtes op Facebook. Waarom? Omdat onze huurders aangaven dit makkelijk te vinden om te delen. Nu zijn wij de beroerdste niet, dus gooien we zo nu en dan wat mooie, beschikbare ateliers, studio’s of andersoortige werkruimtes op onze Facebook pagina. Delen mag natuurlijk (graag zelfs!) en mocht je interesse hebben in het getoonde, aarzel dan niet om het linkje in het bericht aan te klikken en je via de advertentie op onze site aan te melden voor een bezichtiging.

Facebook Advertentie

Van Moll Fest aan de Kanaalstraat

27-08-2015

Op zondag 30 augustus vindt op de binnenplaats van de Kanaalstraat het eerste Van Moll Fest plaats. Van Moll Fest is een samenvatting van datgene waar de bekende Eindhovense Brewery Pub sinds de start (bijna twee jaar geleden) voor staat: heerlijke bijzondere bieren, lekker lokaal eten, relaxte muziek en meer leuks, kortom: een supergezellige zondagmiddag voor iedereen

Van Moll heeft een aantal bevriende brouwerijen gevraagd om hun lekkerste bieren te komen tappen. Welke bieren dat zijn blijft nog een verrassing. Er zal in ieder geval zeker een aantal primeurs bij zitten en een enorme verscheidenheid aan stijlen en smaken!

Bezoeken is gratis, voor deelname/proeven zijn tickets vereist. Zie voor meer informatie en tickets: www.vanmolleindhoven.nl/van-moll-fest

Van Moll fest

Stichting Ruimte verhuist

27-05-2015

Wij gaan verhuizen! En wel al volgende week. Na 7 jaar aan de Kanaalstraat vinden we het tijd voor iets nieuws. Vanaf maandag 8 juni tref je ons kantoor aan de Ruysdaelbaan 106, 5613DL in Eindhoven. Het scheelt hemelsbreed maar een kilometer, maar het is toch heel wat anders qua gevoel. We gaan echter een plekje innemen in een omgeving die beter zichtbaar is en die voor de komende jaren ruimte biedt voor groei. Bovendien is dit nog altijd vrij nieuwe pand het grootste dat we op dit moment verhuren, dus het is een logische keuze.

We hopen jullie snel eens te treffen op onze nieuwe locatie!