Mobile-menu-button
  • nl
  • en

Service

Ben je huurder (of bruiklener) bij ons en zit je met een vraag kun je altijd contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch tijdens kantooruren op 040-7112351 (ma. t/m do. van 9.00 tot 13.00) of per mail. Voor vragen over je ruimte en/of je contract mail je naar verhuur@stichtingruimte.nl. Voor vragen over betalingen en administratie, mail naar secretariaat@stichtingruimte.nl.

Voor niet urgente technische vragen of reparatieverzoeken kun je hieronder een reparatieverzoek indienen.

Klik hier voor het indienen van een reparatieverzoek

Calamiteitenservice
Mocht er sprake zijn van urgente schadereparatie, ofwel een noodgeval (bijv. n.a.v. brand, inbraak of weersomstandigheden), kun je contact opnemen met onze nooddienst Omniveste. Het bijbehorende calamiteitennummer luidt als volgt: 0800-6664837. Wanneer je dit nummer belt, kom je terecht in een keuzemenu. Als huurder van Stichting Ruimte heb je een aparte keuzeknop, namelijk 3.