Mobile-menu-button
  • nl
  • en

Community

Het is een tijdje stil geweest hier. Dat zegt niets over een gebrek aan activiteiten bij ons, in tegendeel! We zijn de afgelopen maanden belachelijk druk geweest met de afloop en oplevering van enkele van onze panden en, veel belangrijker nog, het in de lucht schieten van twee grote, nieuwe locaties.

Één daarvan is deze, aan de Fuutlaan 14. Hier bouwen we, samen met Working Friends, momenteel keihard aan het mooiste creatieve verzamelpand van Eindhoven met high-end werkplaatsen en creative offices. Fase I zit op een haar na vol en binnen enkele weken nemen de eerste huurders hun intrek.

We houden jullie op de hoogte van de vorderingen!
... Toon MeerToon Minder

9 maanden geleden  ·

Stichting Ruimte heeft het album van Designhuis gedeeld. ... Toon MeerToon Minder

1 jaren geleden  ·

Nog op zoek naar een plek om je ontwerpen uit te stallen tijdens de DDW?

Wij liepen onlangs tegen een mooie locatie aan. Aan de Fuutlaan naast het spoor (tevens stopplaats DDW-rides), staat op nummer 14 een mooie, grote oude loods waarvan de verhuurder ons vroeg of we konden bemiddelen voor de DDW 2016. Zodoende aan jullie de vraag of er interesse is. Er zijn al enkele grotere partijen die meedoen (waaronder HKU en Artez), maar we hebben nog wat plekken over voor hoogwaardige ontwerpen.

Mocht je geïnteresseerd zijn om mee te doen, stuur ons even een bericht, mail of bel ons.
... Toon MeerToon Minder

1 jaren geleden  ·